همکاران و مشتریان گرامی ، باتوجه به نوسانات قیمت ارز قبل از ثبت سفارش ، از موجودی و قیمت اجناس استعلام فرمائید.

حساب کاربری

۷۶۳۴۵۲۳0513

با ما در تمـاس باشـید

کارت گرافیک کامپیوترم چیه؟

زمان مطالعه3 دقیقه

کارت گرافیکم چیه ؟
تاریخ انتشار : 30 بهمن 1400تعداد بازدید : 600 دسته بندی : آموزشی, کامپیوتر, لپ تاپ
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

همه کامپیوترها دارای سخت‌افزار گرافیکی هستند که همه چیز را از نمایش دسکتاپ و رمزگشایی ویدیوها گرفته تا رندر کردن بازی‌های کامپیوتری سخت انجام می‌دهد. اکثر کامپیوترهای مدرن دارای واحدهای کارت گرافیک (GPU) ساخته شده توسط اینتل، انویدیا یا AMD هستند، اما یادآوری اینکه کدام مدل را نصب کرده اید ممکن است دشوار باشد.

کارت گرافیک

همه کامپیوترها دارای سخت‌افزار گرافیکی هستند که همه چیز را از نمایش دسکتاپ و رمزگشایی ویدیوها گرفته تا رندر کردن بازی‌های رایانه‌ای سخت انجام می‌دهد. اکثر کامپیوترهای مدرن دارای کارت گرافیک های (GPU) ساخته شده توسط اینتل، انویدیا یا AMD هستند، اما یادآوری اینکه کدام مدل را نصب کرده اید ممکن است دشوار باشد.

CPU و RAM رایانه شما نیز مهم هستند، اما کارت گرافیک مهم ترین مؤلفه در هنگام اجرای بازی های کامپیوتراست. اگر یک کارت گرافیک به اندازه کافی قدرتمند ندارید، نمی‌توانید بازی‌های رایانه‌ای جدیدتر را بازی کنید یا ممکن است مجبور شوید آنها را با تنظیمات گرافیکی پایین‌تر بازی کنید.

در ویندوز 10

می‌توانید اطلاعات کارت گرافیک و جزئیات استفاده خود را مستقیماً از Task Manager بررسی کنید. روی نوار وظیفه از پایین صفحه خود کلیک راست کرده و «Task Manager» را انتخاب کنید یا Ctrl+Shift+Esc را فشار دهید تا Task Managerباز شود.

Task Manager

در ویندوز 11، می‌توانید Ctrl+Shift+Esc را فشار دهید یا روی دکمه Start کلیک راست کرده و «Task Manager» را انتخاب کنید.

از آنجا، برگه «Performance» را در بالای پنجره انتخاب کنید.اگر برگه‌ها را نمی‌بینید، روی «جزئیات بیشتر» کلیک کنید. “GPU 0” را در نوار کناری انتخاب کنید. سازنده GPU و نام مدل در گوشه سمت راست بالای پنجره نمایش داده می شود.
اگر سیستم شما چندین کارت گرافیک دارد، «GPU 1» و غیره را نیز در اینجا خواهید دید. هر کدام یک کارت گرافیک فیزیکی متفاوت را نشان می دهند.

مشخصات کارت گرافیک

در نسخه های قدیمی ویندوز، مانند ویندوز 7، می توانید این اطلاعات را در ابزار تشخیصی DirectX بیابید. برای باز کردن آن، Windows+R را فشار دهید، “dxdiag” را در Run که ظاهر می شود تایپ کنید و Enter را فشار دهید.

run

روی برگه «Display» کلیک کنید و به قسمت «Name» در بخش «Device» نگاه کنید. آمارهای دیگر، مانند میزان حافظه ویدیویی (VRAM) تعبیه شده در GPU شما نیز در اینجا فهرست شده است.

مشخصات کارت گرافیک

اگر چندین GPU در سیستم خود دارید ( مثلاً در لپ تاپ با یک کارت گرافیک کم مصرف اینتل برای استفاده در باتری و یک کارت گرافیک پرقدرت NVIDIA برای استفاده در حین اتصال و بازی ). از برنامه تنظیمات ویندوز 10 استفاده می کند. این کنترل ها نیز در کنترل پنل NVIDIA تعبیه شده اند.

Rate this post
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول